Pascaud Needling voor meer volume
Pascaud Needling voor meer volume
18 september 2022 
0 min. leestijd

Pascaud Needling voor meer volume

Pascaud Needling is de beste dorstlesser voor je huid!

Op het moment is er veel vraag naar Needling. De huid is vochtarm en iedereen wil de huid extra boosten en volume geven. Dan is Pascaud Needling een hele goede behandeling.

Bij Pascaud Needling wordt een verjongende, lichaamseigen cocktail in je huid gebracht.

In de cocktail zit o.a. Hyaluronzuur. Dit zorgt dat je vocht maximaal wordt vastgehouden, waardoor je huid meer volume gaat krijgen.

Voor wie is Pascaud Needling Huidverjonging geschikt?


Iedereen die bewust jong wil blijven kan deze Needling behandeling laten doen. Toepasbaar voor:

  • Bij volumeverlies
  • Bij een doffe huid en droogte rimpeltjes
  • Voor een boost van het gezicht, hals en decolleté
  • Preventief; voorkomen van huidveroudering


Heb je interesse in de Pascaud Needling behandeling? Bekijk het hier.

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.