Wat te doen bij wallen, donkere kringen en rimpels onder de ogen
Wat te doen bij wallen, donkere kringen en rimpels onder de ogen
09 september 2013 
2 min. leestijd

Wat te doen bij wallen, donkere kringen en rimpels onder de ogen

Is de huid rondom je ogen je kwetsbare zone?

De huid rondom je ogen heeft haar eigen dynamiek: ze geeft je extra uitstraling als je lacht, maar ze vraagt daarom ook je volledige aandacht voor extra ‘onderhoud en weerbaarheid’.

Geef extra glans en energie aan de tere huid rondom je ogen door de juiste oogcrème te gebruiken. Welk probleem wil je aanpakken? Lijntjes of rimpels, wallen of juist donkere kringen? 

Wat te doen bij de eerste lijntjes onder de ogen:

Rimpeltjes rondom de ogen zijn leeftijd gebonden en hoe eerder je dan ook met een oogcrème begint, hoe meer resultaat je uiteindelijk bereikt. Het is een ‘waardevaste’ investering voor later. Dat betekent dat je vanaf 30 jaar al een anti-aging oogcrème kan gebruiken. Voor het beste resultaat is het noodzakelijk om én ’s morgens én ’s avonds je oogcrème aan te brengen.

Extra tip: Als je een oogcrème gebruikt, voorkom je ook dat de huid van je oogleden geïrriteerd raakt. De ooghuid is 5 keer dunner dan de gezichtshuid en daarom heeft een oogcrème een andere samenstelling en een aangepaste dosering werkstoffen.

Wat te doen bij wallen onder de ogen:

Anti-agings specialiste Monica heeft een video gemaakt met tips om wallen te behandelen zonder operatie.

De behandeling en producten die Monica in de video aan raad voor wallen zijn:

Vochtopeenhopingen ontstaan door vermoeidheid, stress en onregelmatigheid: weinig slaap en lange werkdagen. In deze situatie moet de oogcrème voor het beste resultaat én vochtafdrijvend werken én tegelijkertijd de verslapte huid rondom de ogen weer aanspannen door specifieke vochtafdrijvende en anti-aging werkstoffen.

Extra tip: Het helpt ook om voldoende te drinken (1,5 tot 2 liter water per dag), zuinig te zijn met zout…, en sowieso de oogcrème aan te brengen vanaf je neus tot op de slapen (van de binnenooghoek naar de buitenooghoek).

Wat te doen bij donkere kringen onder de ogen:

Donkere kringen die je onder de ogen krijgt zijn het gevolg van een slechte doorbloeding in de huid en omdat de huid hier zo dun is, zie je dat meteen. Oogcrèmes met actieve werkstoffen en voor een betere stofwisseling en doorbloeding, en voor meer conditie en weerstand geven de beste resultaten.

Extra tip: reinig ook de huid rondom je ogen met een zachte reiniging: niet alleen om je oogmake-up te  verwijderen, maar ook om je de ooghuid te ontdoen van droge en oude cellen die een doffe uitstraling geven. Je zult merken dat je ook hierdoor een veel frissere uitstraling krijgt.

Ultieme tip:

Kies een multitasking  product: een oogverzorging die alles tegelijkertijd aanpakt, want vaak heb je meerdere verbeterpunten tegelijkertijd. Zulke multifunctionele verzorgingsproducten zijn bijvoorbeeld de Pascaud Eye Boost Gel en het Pascaud Marmatrix Eye Mask. Als 24-uur oogcrème en specifiek oogmasker is het een verzorgingsduo voor de ooghuid dat elkaar perfect aanvult en alle tekenen van veroudering aanpakt.

Je huidleeftijd rondom de ogen is met vele jaren ‘weer terug in de tijd’ en laat je weer stralen.

Gebruik jij al een oogproduct?

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.