Moederdag: samen iets leuks doen!
Moederdag: samen iets leuks doen!
Anti-aging artikelen
Lillian Nelissen
Anti-aging artikelen
2 min
0

Moederdag: samen iets leuks doen!

2 min
0

Heb jij al iets leuks bedacht voor Moederdag?
Het komt nu echt dichtbij. Ik heb zoveel leuke ideeën dat ik er graag een paar met jullie wil delen.

Een fotoshoot

Moeders worden vaak erg blij van mooie foto’s van hun kroost. Maak wat mooie foto’s van jezelf en doe ze in een leuk lijstje of laat ze op canvas drukken.

Of wat dacht je van een mooie beauty foto van haar zelf. Plan een fotoshoot. Vraag aan je moeder om zich leuk aan te kleden, wat make-up op te doen en haar haar mooi verzorgd. Zoek samen een leuke plek op in de natuur, bijvoorbeeld in het bos of in een tuin waar mooie bloemen staan en maak mooie foto’s van haar.

Beauty dag, lekker bij je thuis

Haal lekker wat beauty producten (reiniging, peeling, masker, verzorgende crème) en hou samen met je moeder een lekker beauty dag thuis. Of bestel deze leuke set voor een complete gezichtsbehandeling bij je thuis. Je huid gaat ervan stralen!

Begin met het reinigen van het gezicht. Het beste is om te reinigen met een milk en een lotion. Eerst masseer je de milk in, deze maakt al het vuil goed los en de lotion verwijderd het vuil.

Daarna een peeling. Breng dit aan op je gezicht en masseer het kort in. Even 10 a 15 minuten laten inwerken en dan verwijderen met lauw warm water.

Nu kunnen jullie elkaar eventueel een gezichtsmassage geven. Daarna het masker aanbrengen en dit 15 a 20 minuten laten inwerken.
Daarna verwijderen met lauw warm water. Daarna nog even na reinigen met een lotion en dan de verzorgende crème aan brengen.

Voeten verwennerij

Of geef haar een lekker voeten verwennerij. Dit is echt mijn favoriete behandeling.

Wat heb je hiervoor nodig:

  • washandje en zeep
  • een bak lauw warm water
  • scrub of peeling
  • voetencrème

Hoe ga je te werk:
Leg haar voeten lekker neer en was haar voeten met zeep. Daarna breng je de scrub aan en dit masseer je stevig in. Ongeveer 5 a 10 minuten en daarna verwijder je het weer met lauw warm water. En dan masseer je de voetencrème goed in. (voetmassage I love it).

Cadeaubon

Geef je moeder een cadeaubon voor een schoonheidsbehandeling. Je kunt deze heel makkelijk hieronder online kopen, zodat ze naar onze salon kan komen. Ook ideaal als je een beetje laat bent, want je krijgt hem direct in je mailbox 😉

Nog meer leuke Moederdag tips:

Natuurlijk kun je ook een leuk beauty product kopen om haar te verwennen, zoals deze ampullenkuur voor een stralende huid.

Verras haar met een feestelijk gemaakt ontbijt of brunch.

Bak een mooie taart in hartvorm of heerlijke cupcakes.

Schrijf een kaart met een speciale tekst of een mooi gedicht.

Geef haar een mooie lipstick cadeau.

of… er zijn nog zoveel leuke dingen te bedenken. Heb jij al wat of heb jij nog een leuke tip? Laat het ons weten.

Wil je een stralende en jonge huid?

Dan is de Puur Stralende Huid Challenge iets voor jou.

15 dagen lang ontvang je van het Puur Huid Expert Team  huid en voeding tips, video`s, opdrachten, recepten en cadeaubonnen voor een behandeling en producten.
Meer weten? Klik hier.

Reacties
Categorieën