Oktober: Start van de anti-rimpel maand
bioskinjetting bovenlip
Anti-aging artikelen
Lillian Nelissen
Anti-aging artikelen
1 min
0

Oktober: Start van de anti-rimpel maand

1 min
0

Het is weer de tijd van het jaar waarin we streven naar tijdloze schoonheid en het bereiken van de meest stralende, jeugdige huid die we ons kunnen voorstellen.

Welkom bij de anti-rimpelmaand van Puur Huid, een maand gewijd aan het ontdekken van geavanceerde schoonheidsgeheimen.

Om deze maand van start te laten gaan, hebben we een speciale traktatie voor jou: een exclusieve video van Mardge Pascaud. In deze video zal Mardge ons meer uitleggen over de Beauty Triangle van Pascaud en vertellen over de natuurlijke rimpelcorrectiebehandeling, BioSkinJetting.

Een bewezen totaalconcept dat de perfecte balans biedt tussen
innerlijke en uiterlijke schoonheid

OUTSIDE IN BEAUTY schoonheid van buiten naar binnen 

Cosmeceuticals zijn producten met hoog gedoseerde werkstoffen die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica in zitten.

INSIDE OUT BEAUTY schoonheid van binnen naar buiten

Nutriceuticals zijn voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit. Ze helpen bij het verbeteren van de conditie van de huid en hebben een positieve invloed op het lichamelijk welzijn.

ZEN BEAUTY schoonheid van inzicht

Dit integreren we in onze behandelingen door ontspanning voor de klant, muziek en geur.BioSkinJetting de natuurlijke anti-rimpel behandeling

De Pascaud BioSkinJetting® methode is een 100% veilige en biologische manier om
rimpels te verminderen. Door een fijn naaldje wordt de rimpel van de onderste huidlaag ‘losgemaakt’. De huid reageert hierop met de aanmaak van nieuw collageen en er ontstaat van binnenuit een natuurlijke opvulling. 

Actie oktober: 

Nu bij een BioSkinJetting behandeling een Vitamine C t.w.v. € 15,10 cadeau.
Deze beste opneembare vorm van vitamine C beschermt de huid tegen veroudering, verhoogt de weerstand en versterkt het bindweefsel.
Max. 1 per persoon.


Meer info over de BioSkinJetting behandeling.

Reacties
Categorieën