Column Excellent: Waarom peeling de huid verjongt
Column Excellent: Waarom peeling de huid verjongt
12 oktober 2015 
0 min. leestijd

Column Excellent: Waarom peeling de huid verjongt

In het najaar is het hartstikke goed om een peeling te doen voor je huid. Het laagje eraf halen dat beschadigt is door de zon. Pigmentvlekken verminderen en de huid weer laten stralen.

Maar waarom verjongt een peeling eigenlijk de huid?
En hoe vaak moet je een peeling gebruiken?

Dat en meer vragen over peelings beantwoord ik in mijn nieuwste collumn voor het exclusieve blad Excellent.

Lees hier de collumn en ontdek hoe je jouw huid kunt verjongen met peelings.

 

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.