BESTE Beautysalon van Nederland, Puur Huid op 6de plaats
BESTE Beautysalon van Nederland, Puur Huid op 6de plaats
15 september 2015 
0 min. leestijd

BESTE Beautysalon van Nederland, Puur Huid op 6de plaats

Superblij ben ik, omdat we op de 6de plaats staan van BESTE BEAUTYSALON van Nederland.

Afgelopen zaterdag was de uitreiking van de Beautysalon top 100.

En helemaal blij werd ik van het juryoordeel:
“Alles klopt in jullie salon, goed gedaan. We waarderen vooral het blog: het delen van tips met (niet)klanten. Goed dat je ook via de site producten verkoopt.”

Heel erg bedankt voor het massale stemmen op ons. Zonder jullie hadden we dit niet bereikt.

Wat is de Beautysalon Top 100

De Beautysalon Top 100 is de verkiezing voor de beste en meest favoriete schoonheidssalon van Nederland. Door op ons te stemmen laat je weten dat schoonheidssalon Puur Huid jouw favoriete salon is.

Er zijn twee rondes. In ronde 1 wordt de uitslag bepaald door de meeste stemmen. De tien salons met de meeste stemmen gaan daarna door naar ronde 2 en worden door een deskundige jury beoordeeld. In september 2015 was de einduitslag.

Kennismaken met Puur Huid:

Ben je nieuw bij Puur Huid, dan hebben wij een hele aantrekkelijke actie. Een higtech huidanalyse en een natuurlijke faceliftbehandeling voor een speciale prijs.

Je ziet meteen verschil, het is 100% veilig en het voelt prettig aan.

De huid wordt gelift en verstevigd en rimpels worden verminderd.

Normaal zijn deze 2 behandelingen € 188, maar nu als kennismakingsbehandeling voor maar € 59.

Bekijk hier de speciale actie, voor hij is afgelopen.

 

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.