Bij de man de wenkbrauwen bijwerken
Bij de man de wenkbrauwen bijwerken
18 augustus 2016 
0 min. leestijd

Bij de man de wenkbrauwen bijwerken

Ook een man zou  bij zijn dagelijkse verzorging eens wat extra aandacht aan zijn wenkbrauwen moeten schenken.

Vooral als er nogal wat wilde haren uitsteken of als er sprake is van extreem brede wenkbrauwen. Ook is het niet mooi als de wenkbrauwen doorlopen over de neusbrug.

Hieronder enige tips wat je dan zou kunnen doen:

Niet af en toe zomaar in het wilde weg een paar haren eruit trekken want dan krijg je open plekjes in je wenkbrauwen. Zijn er haren te lang; maak een oude tandenborstel vochtig, daarmee de haren van de wenkbrauw naar boven kammen en de lange uitstekende haren een stukje afknippen.

Leg een potlood of lineaal langs de neusvleugel recht naarboven tot naast de punt van de wenkbrauw. Doe dit aan beide kanten. Als er in dit zo gecreëerde tussenstuk op de neuswortel  haren groeien trek die er dan uit. Laat je ze staan dan krijg je een norsere uitdrukking.

Verzorgingstips:

Een pincetje (je partner heeft er vast wel eentje) met een rechte onderkant pakt het beste de haartjes. Haren die aan de onderkant onder een strakke gebogen lijn groeien kun je het beste uittrekken.

Epileertechniek: span de huid tussen duim en wijsvinger en trek de overbodige haren uit in de groeirichting.

Wil je je huid laten verjongen, kijk dan eens naar onze kennismakingactie en ontdek hoe jij op een natuurlijke manier een jongere uitstraling kunt krijgen.

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven.Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger.Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon!Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.