Bij de man de wenkbrauwen bijwerken
Bij de man de wenkbrauwen bijwerken
Huidverbetering artikelen
Lillian Nelissen
Huidverbetering artikelen
0 min
0

Bij de man de wenkbrauwen bijwerken

0 min
0

Ook een man zou  bij zijn dagelijkse verzorging eens wat extra aandacht aan zijn wenkbrauwen moeten schenken.

Vooral als er nogal wat wilde haren uitsteken of als er sprake is van extreem brede wenkbrauwen. Ook is het niet mooi als de wenkbrauwen doorlopen over de neusbrug.

Hieronder enige tips wat je dan zou kunnen doen:

Niet af en toe zomaar in het wilde weg een paar haren eruit trekken want dan krijg je open plekjes in je wenkbrauwen. Zijn er haren te lang; maak een oude tandenborstel vochtig, daarmee de haren van de wenkbrauw naar boven kammen en de lange uitstekende haren een stukje afknippen.

Leg een potlood of lineaal langs de neusvleugel recht naarboven tot naast de punt van de wenkbrauw. Doe dit aan beide kanten. Als er in dit zo gecreëerde tussenstuk op de neuswortel  haren groeien trek die er dan uit. Laat je ze staan dan krijg je een norsere uitdrukking.

Verzorgingstips:

Een pincetje (je partner heeft er vast wel eentje) met een rechte onderkant pakt het beste de haartjes. Haren die aan de onderkant onder een strakke gebogen lijn groeien kun je het beste uittrekken.

Epileertechniek: span de huid tussen duim en wijsvinger en trek de overbodige haren uit in de groeirichting.

Wil je je huid laten verjongen, kijk dan eens naar onze kennismakingactie en ontdek hoe jij op een natuurlijke manier een jongere uitstraling kunt krijgen.

Reacties
Categorieën