Heb jij een Detox nodig? Doe de Detox test
Heb jij een Detox nodig? Doe de Detox test
11 augustus 2016 
2 min. leestijd

Heb jij een Detox nodig? Doe de Detox test

Een Detox Kuur, waarom zou je die doen?

Detoxen: wat is het en waarom zou je het doen? 

Een detox  zorgt ervoor dat afvalstoffen uit je lichaam worden afgevoerd, voedingsstoffen beter worden opgenomen en je meer energie krijgt, je huid meer gaat stralen en je gaat jezelf fitter voelen.

Je lichaam reinigt zichzelf dagelijks door afvalstoffen af te voeren via de lever, nieren en darmen. Echter door de moderne ontwikkeling bevinden zich steeds meer gifstoffen in onze voeding, in de lucht, medicijnen en in ons drinkwater. Hierdoor is ons lichaam niet meer in staat om alles af te voeren. Het gevolg is dat afvalstoffen zich gaan ophopen, waardoor je lichaam uit balans kan raken en er allerlei klachten en ziektes kunnen ontstaan.

Daarom is het goed om één of een paar keer per jaar een detox te doen om je lichaam eens grondig te reinigen. Je lichaam zal je dankbaar zijn!

De Detox test:

 • Vraag jij je wel eens af of alles in je lichaam nog wel genoeg in balans is? 
 • Vraag je je wel eens af of je voeding wel goed genoeg wordt opgenomen? 
 • Vraag jij je wel eens af of je misschien last hebt van Candida (schimmels) en of parasieten? 
 • Vraag jij je wel eens af of je schildklier nog wel goed werkt of dat je hormoonbalans van slag is?
 • Heb je je wel eens afgevraagd of je lever het allemaal nog wel aan kan?
 • Zit je vaak niet lekker in je vel?
 • Ben je vaak moe?
 • Ben je vaak futloos?
 • Heb je regelmatig hoofdpijn?
 • Is je huid vaal of geïrriteerd?
 • Heb je last van chronische ontstekingen?
 • Rook je?
 • Ben je een paar pondjes te zwaar?

Als je bij de detox test 4 of vaker ja hebt ingevuld, dan kan het zijn dat het goed is om een Detox kuur te doen

Geef jezelf een boost met de 12-daagse Detoxkuur van Beauty Supps

Met deze Detoxkuur ga je tijdelijk over op lichtere voeding, groenten en fruitsappen, waardoor je spijsverteringsstelsel helemaal tot rust komt. Om je lichaam tijdens deze periode te voorzien van alles wat het nodig heeft, bieden de supplementen van Beauty Supps een uitgebalanceerde aanvulling, zodat je lichaam blijft voorzien van voldoende mineralen, vitaminen, aminozuren en antioxidanten.

Ook zorgen de supplementen voor energie tijdens de kuur, zodat je je normale werkzaamheden kunt blijven doen.

En ze verminderen je cellulitis en stimuleert je vetverbranding.

In het kort ziet de kuur er als volgt uit:

 • De Voorbereidingsfase (4 dagen): tijdens deze fase bouw je je normale voedingspatroon geleidelijk af
 • De Detoxfase (4 dagen): deze 4 dagen ga je sapvasten
 • De Opbouwfase (4 dagen): bij deze laatste fase ga je weer opbouwen met gezonde en lichte voeding, voornamelijk met groenten.

Bij het detox pakket ontvang je gratis een Detox magazine, met dagelijkse voedingsschema’s en lekkere & handige recepten.

Wat ga je merken van de kuur:

 • meer energie
 • een plattere buik
 • een stralende huid
 • beter kunnen slapen
 • betere conditie
 • paar kilo`s lichter

Genoeg redenen om snel te starten! Bestel de Detox Kuur hier.

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Renate
Door

Renate

op 03 Apr 2018

Wow, ik heb echt nog nooit van een 12-daagse detox kuur gehoord, maar die zou ik echt graag willen uittesten! Alhoewel ik 7 dagen al lang vond haha.

Lillian Nelissen
Door

Lillian Nelissen

op 06 Aug 2018

Hoi Renate, deze detoxkuur is zeker te doen ook voor 12 dagen! Met deze Detoxkuur ga je tijdelijk over op lichtere voeding, groenten en fruitsappen, waardoor je spijsverteringsstelsel helemaal tot rust komt. Om je lichaam tijdens deze periode te voorzien van alles wat het nodig heeft, bieden de supplementen van Beauty Supps een uitgebalanceerde aanvulling, zodat je lichaam blijft voorzien van voldoende mineralen, vitaminen, aminozuren en antioxidanten.Ik heb gemerkt dat ik na de detoxkuur meer energie had,een plattere buik en paar kilo's lichter en een stralende huid.Het allergrootste verschil heb ik gemerkt met mijn humeur en gedachte, het is niet alleen een detox voor het lichaam maar ook voor geest. Ik kon na de detoxkuur beter slapen en voelde me veel meer ontspannen. Lees hier meer over onze detoxkuur: http://www.antiagingproducten.nl/detox-pakket Succes met de detox en laat me weten hoe het je bevallen is!

Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.