Rimpels op decolleté verminderen voor eenstralend en strak decolleté
Tips om rimpels op decolleté te verminderen
Anti-aging artikelen
Lillian Nelissen
Anti-aging artikelen
2 min
0

Tips om rimpels op decolleté te verminderen

2 min
0

Tips om rimpels op decolleté te verminderen voor een mooi decolleté en stevigere borsten

Of het nu zomer of winter is mooie open halzen laten veel van dit huidgebied zien.   Veel vrouwen hebben hiermee een probleem. Er zitten rimpels, puistjes, droge plekken op het decolleté en de halshuid en vaak glimt de huid op deze plaatsen. Dit is niet mooi en we willen toch wel graag een mooi open topje, blousje of jurkje dragen.
Daarom volgen hieronder een aantal tips zodat je jouw decolleté zonder gene kunt laten zien.

Tip 1
Geef de huid van de hals en decolleté eens per week een zachte peeling. Dat kun je doen met een massage handschoen of met een kant en klare peeling uit de tube.
Breng het peeling product op en masseer (met roterende bewegingen, niet te fors) de huid een paar minuten. Hierdoor worden de huidschilfers verwijdert en de huid wordt hierdoor super zacht !

Tip 2
Vind je de huid van hals en decolleté te slap? Op de volgende manier krijg je een hele zachte en rozige huid:
Wrijf met een ijsklontje over de huid tot het helemaal gesmolten is. Wrijf de koude huid daarna met een handdoek helemaal droog tot de huid rozig wordt. Dit heeft een prima effect !

Tip 3

Gebruik een crème om de huid te voeden en verstevigen, speciaal voor het decolleté. Bijvoorbeeld deze.

Tip 4
Voor de borsten is zwemmen de meest ideale sport. Door de zwembewegingen van de armen worden de borst en schouderspieren sterker. De borsten blijven langer stevig en in vorm!

Hoe krijgt u een mooi decolleté3Tip 5
Douchen is niet alleen goed tegen cellulite maar wisseldouches zijn ook prima voor je borsten. Door een minuut lang koud en warmt water te wisselen wordt de doorbloeding super gestimuleerd!

Tip 6
Gymnastiekoefeningen voor de borsten die je iedere dag kunt doen:
Leg de handen met de handpalmen tegen elkaar voor de borsten, de vingertoppen naar voren gericht, de armen tegen het lichaam. Druk nu de handpalmen stevig samen en span tegelijkertijd de borstspieren. 1 Minuut zo volhouden, loslaten. Dit alles drie keer herhalen. De borsten worden hierdoor heel stevig!

Zie hier meer gezichtsgymnastiek oefeningen.

Tip 7
Een hele oude wijsheid die nog steeds van toegepast kan worden. Sta flink rechtop, buik intrekken, borsten naar voren. Daardoor wordt de huid van hals en op een natuurlijke wijze verstevigd. Je krijgt een goed figuur en ziet er daardoor natuurlijk goed uit!

Tip 8
Poeder met glitters. Als je ’s avonds uitgaat zie je er met een beetje poeder met glitters fantastisch uit. Dit soort poeder verbergt kleine ongerechtigheden en het ziet er bovendien te gek uit!

Tip 9
De Radiofrequentie behandeling behandeling is een intensieve behandeling op de huid van het decolleté te verstrakken. Lijntjes zullen verminderd worden en de huid wordt minder slap. Lees er hier alles over.

Met welke tips ga jij aan de slag om je rimpels op decolleté te verminderen?

Reacties
Categorieën