Kerstgroet Puur Huid 2015
Kerstgroet Puur Huid 2015
24 december 2015 
1 min. leestijd

Kerstgroet Puur Huid 2015

Speciaal voor onze lieve klanten en blog en nieuwsbrieflezers hebben wij een dansje ingestudeerd :), zie hieronder.

Dankjewel voor jullie vertrouwen van afgelopen jaar! Mede doordat jullie zo enthousiast zijn over de behandelingen, producten en onze adviezen gaan wij dagelijks met plezier naar het werk.

Heerlijk vinden wij het om jullie stralender te maken!

Wij hebben afgelopen jaar 2 hoogtepunten beleefd. Één daarvan was de retreat op Ibiza, waar wij met het hele team veel bewuster van onze energie zijn geworden. We zijn hierdoor allemaal gegroeid en dat geven we automatisch door tijdens de behandelingen.

En na deze retreat ben ik veel dankbaarder  geworden. Als je eens goed gaat nadenken wat je eigenlijk allemaal wel niet hebt. En ik merk hoe dankbaarder je bent, hoe meer leuke dingen er naar je toe komen.

En ons andere hoogtepunt was de introductie van La Colline. Het was spannend voor ons, maar wat zijn wij blij met alle positieve reacties. Al zoveel klanten hebben La Colline producten uitgeprobeerd en zien de resultaten.
Ook de La Colline behandelingen worden heel goed ontvangen, relaxende anti-aging behandelingen. Zeker voor de kerst was het lekker druk hiermee 😉

Omdat je wel leest dat wij hartstikke dankbaar zijn voor jou vertrouwen in ons, hebben wij een dansje voor jou ingestudeerd. En er mag gelachen worden 🙂 Doe ik ook telkens als ik het zie.

Wij wensen je liefdevolle feestdagen en een stralend 2016!
Liefs Lillian, Kristel, Monica en Rachsjanda

Ps: laat je hieronder een reactie achter of jij ook gelachen hebt 🙂

 

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Lia van Beek
Door

Lia van Beek

op 24 Dec 2015

Super leuk filmpje en allemaal een heel gezellig kerstfeest en een Gezond 2016 Gr. Lia van Beek

Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.