Kerstgroet Puur Huid 2015
Zen beauty artikelen
Lillian Nelissen
Zen beauty artikelen
1 min
1

Kerstgroet Puur Huid 2015

1 min
1

Speciaal voor onze lieve klanten en blog en nieuwsbrieflezers hebben wij een dansje ingestudeerd :), zie hieronder.

Dankjewel voor jullie vertrouwen van afgelopen jaar! Mede doordat jullie zo enthousiast zijn over de behandelingen, producten en onze adviezen gaan wij dagelijks met plezier naar het werk.

Heerlijk vinden wij het om jullie stralender te maken!

Wij hebben afgelopen jaar 2 hoogtepunten beleefd. Één daarvan was de retreat op Ibiza, waar wij met het hele team veel bewuster van onze energie zijn geworden. We zijn hierdoor allemaal gegroeid en dat geven we automatisch door tijdens de behandelingen.

En na deze retreat ben ik veel dankbaarder  geworden. Als je eens goed gaat nadenken wat je eigenlijk allemaal wel niet hebt. En ik merk hoe dankbaarder je bent, hoe meer leuke dingen er naar je toe komen.

En ons andere hoogtepunt was de introductie van La Colline. Het was spannend voor ons, maar wat zijn wij blij met alle positieve reacties. Al zoveel klanten hebben La Colline producten uitgeprobeerd en zien de resultaten.
Ook de La Colline behandelingen worden heel goed ontvangen, relaxende anti-aging behandelingen. Zeker voor de kerst was het lekker druk hiermee 😉

Omdat je wel leest dat wij hartstikke dankbaar zijn voor jou vertrouwen in ons, hebben wij een dansje voor jou ingestudeerd. En er mag gelachen worden 🙂 Doe ik ook telkens als ik het zie.

Wij wensen je liefdevolle feestdagen en een stralend 2016!
Liefs Lillian, Kristel, Monica en Rachsjanda

Ps: laat je hieronder een reactie achter of jij ook gelachen hebt 🙂

 

Reacties
Categorieën