Vakantiegevoel vasthouden
Vakantiegevoel vasthouden
12 september 2016 
1 min. leestijd

Vakantiegevoel vasthouden

Heel eerlijk……
Toen je vanmorgen in de spiegel keek, wat was je eerste gedachte?
‘Ik barst van de energie en ben niet te stuiten’ of
‘Ik wou dat ik nog even in mijn bed kon blijven liggen. Eerst maar een kop koffie.’

Vakantiegevoel vasthouden, hoe doe je dat toch

Voor de meeste mensen is de vakantie inmiddels al weer achter de rug. Op vakantie is het niet zo moeilijk om ontspannen te zijn. Je hebt alle tijd van de wereld om te genieten. Niets moet en alles mag.
Wakker worden als je er zin in hebt, lekker de tijd om op je gemakje te ontbijten, een wandelingetje te maken, een heerlijk boek te lezen of lekker in de verte te staren op het strand. Je voelt je dan ook heerlijk ontspannen.

Je hebt alle aandacht voor je partner en/of kinderen en je gaat heerlijk mee in de flow van de dag.
Je eet wanneer je honger hebt en je slaapt wanneer je moe wordt vaak zonder op de klok te kijken.

Heb je wel eens opgemerkt dat je juist in die weken de leukste plannen bedenkt en er van alles in je opborrelt wat je allemaal zou kunnen gaan doen. Ik wist precies wat ik wilde en wat ik anders zou moeten aanpakken. Ik kwam als het ware helemaal tot mezelf.

Helaas was dat gevoel na de vakantie meestal weer snel naar de achtergrond verdrongen. En heb je snel het gevoel dat je geleefd wordt.

Mindful te leven

Nu ik geleerd heb om meer mindful in het leven te staan kan ik dit heerlijke vakantiegevoel vasthouden. Ik geniet meer bewust van alle kleine dingen die het leven de moeite waard maken.

Mindful betekent bewust met aandacht.

Dus niet snel even dit, snel even dat of ik moet nog dit en ik moet nog dat. Want van wie moet dat eigenlijk?

Als je de dingen die je doet bewust en met aandacht doet, geniet je er meer van en worden ze ook beter gedaan. En je zult merken dat je dat op den duur juist meer tijd oplevert.

Niet meer mee in die mallemolen maar bewuste keuzes maken!

la colline behandelingNeem ook tijd voor jezelf. Lees een leuk tijdschrift, verwen jezelf met een beauty ritueel van een peeling en masker of plan een heerlijke wellness anti-aging behandeling.

Wat ga jij vandaag doen om je vakantiegevoel vast te houden?

Bewaren

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven.Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger.Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon!Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.