Bindweefselmassage, de anti-rimpel massage om rimpels te verminderen
Bindweefselmassage, de anti-rimpel massage om rimpels te verminderen
10 november 2015 
2 min. leestijd

Bindweefselmassage, de anti-rimpel massage om rimpels te verminderen

Ben je die vervelende verticale rimpels zat, die ervoor zorgen dat je er vermoeid of streng uitziet? Word je gezicht dof en straal je minder? Of kijk je wel eens in de spiegel en zie je er ouder uit dan je in werkelijkheid bent?

Hoe kan een massage rimpels verminderen

Een bindweefsel massage is eigenlijk een soort fitness voor de huid. Net zoals je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, zo verbeter je de conditie van je huid met een massage.

Door je gezichtsspieren te masseren gaat er meer bloed richting de huid en krijg je vollere wangen, hogere wenkbrauwen en minder diepe lijnen Een flinke gezichtsmassage zorgt ook voor afvoer van afvalstoffen.

Wat is bindweefsel

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de bouwstenen van een huis. Het verbind ons hele lichaam en ondersteunt de gewrichten en spieren.

Wanneer je ouder word gaat bindweefsel verkleven waardoor de huid gaat verslappen en rimpels kunnen ontstaan.

Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. De huid wordt hierdoor mooier, jonger en stralender met minder rimpels.

Hoe gaat de bindweefselmassage in zijn werking

De bindweefselmassage wordt zonder tussenstof uitgevoerd. Het is een stevige knijp en rol techniek in verschillende uitvoeringen.

Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidlagen en stimuleren de doorbloeding én de mastcellen (die hyaluronzuur aanmaken) én de fibroblasten (die collageen produceren). Hyaluronzuur houdt het vocht vast in de huid en zorgt dus indirect voor meer huidvolume. Collageen zorgt voor stevigheid.

Vaak wordt aan mij gevraagd: “Doet het pijn?” Dit is per persoon verschillend. Bindweefselmassage kan in het begin best wel even pittig aanvoelen. Uiteraard wordt hier tijdens de behandelingen rekening mee gehouden.

Door de bindweefselmassage wordt de conditie van de huid verbetert waardoor deze strakker en gladder wordt. En het verbetert de opname van werkstoffen uit de crèmes die je gebruikt.

De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien.

Bindweefsel anti rimpel massage geeft als resultaat:

 • Een betere doorbloeding
 • Een gezonde uitstraling
 • De gezichtshuid wordt gladder
 • De huid gaat er stralend en jonger uitzien.
 • De gezichtshuid wordt steviger
 • De gezichtshuid wordt egaler
 • Verbetering van de huidconditie
 • Verbetering van de opname van werkstoffen
 • Versnelde afvoer van afvalstoffen
 • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
 • Bevordering van de celdeling
 • Verbetering van de huidstructuur
 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
 • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
 • Vermindering van onderhuidse verklevingen
 • Hogere zuurstofopname

Met de bindweefselmassage ga je er mooier, jonger en stralender uit zien met minder rimpels!

Bij onze beiden merken, Pascaud en La Colline, werken we bij de gezichtsbehandeling met de bindweefselmassage.

la colline behandelingSpreek nu een bindweefselmassage bij onze schoonheidssalon in Eindhoven af:

Lees hier alles over de La Colline gezichtsbehandeling met unieke welness ervaring en een direct jongere huid.

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven.Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger.Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon!Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.