Ouder worden met stijl
Ouder worden met stijl
04 mei 2020 
2 min. leestijd

Ouder worden met stijl

Age with grace

Misschien herken je het wel: de outfit die je eerst goed stond, ‘past’ niet meer. De make-up die je altijd droeg, voelt niet meer goed. En moet ik mijn haar grijs laten worden of toch maar een kleurtje? Iedere levensfase kent haar eigen schoonheid. Met een passende ‘omlijsting’ wordt je innerlijke schoonheid zichtbaar en zie je er op elke leeftijd mooi uit.

50+

Juist de 50-plus vrouw kan er fantastisch uit kan zien! Kies voor een kledingstuk dat goed zit, vooral de juiste maat, want we hebben snel de neiging om een maatje te klein te kopen. Het benadrukt beter je pluspunten en verdoezelt eventuele minpuntjes. Met de goede pasvorm en handig gebruik van kleuren kunt u er slanker, langer of juist korter uitzien. Zie je door de bomen het bos niet meer in fashion-land, vraag dan eens professioneel advies van een kleding styliste.

De mode met zijn steeds kleinere maten houdt maar weinig rekening met de veranderingen die het menselijke lichaam in de loop der tijd ondergaat. Veel vrouwen proberen aan de schoonheidscriteria van de huidige maatschappij te beantwoorden door naarstig gebruik te maken van de instrumenten die daartoe ter beschikking worden gesteld: doe-het-zelf diëten, fitnesscentra, afslankproducten enzovoorts.

Ouder worden met stijl

Een vrouw die ouder worden met stijl heeft haar eigen persoonlijkheid en stijl. Een vrouw die ouder wordt met stijl herken je aan haar uitstraling en haar rustige en beheerste houding. Ze heeft smaak, maar neemt zichzelf niet al te serieus. En wat ze vooral niet doet, is: de mode op de voet volgen. Natuurlijk houdt ze van de mode en weet ze het nodige over lichaamsverzorging en make-up maar ze zal het er nooit te dik bovenop leggen. Haar geheim is doseren.

TIPS

Volg de modetrends niet op de voet

De mode is leuk en trends werken inspirerend. Maar volg ze niet op de voet. Houd vast aan uw eigen persoonlijke stijl waarin je de trends van het moment op een onopvallende manier verwerkt. Volg maar één trend per keer en overdrijf niet. Kies alleen die trends die goed bij je passen.

Mix and match

Bijt je niet vast in een bepaald kledingmerk maar leer te mixen en matchen. Combineer ‘duurkoop’ met ‘goedkoop’. Creëer een basisgarderobe met stijlvolle, klassieke kledingstukken en combineer ze met een enkel trendy kledingstuk volgens de laatste mode.

Zorg voor een stralende huid

Een vochtarme huid ziet er droog uit en rimpelt sneller. Drink voldoende water, zo’n 1,5 tot 2 liter per dag en breng dagelijks een goede hydraterende cream aan om de huid goed te voeden.

Met een scrub of een peeling haal je 1 of 2 keer per week het dode huidlaagje weg waardoor je huid meer gaat stralen.

Werk aan schoonheid van binnenuit

Door dagelijks een supplement met collageen te nemen verstevig je de huid van binnenuit waardoor de huid langer vol en stevig blijft en rimpels minder snel kunnen ontstaan.

Eet gezond

Door gezonde voeding te eten die vitaminen, mineralen en omega 3 bevat voel je je fitter, werken hormonen beter en straalt je huid meer.

Zorg jij dat je in stijl ouder wordt?

 

Wil je een stralende en jonge huid?

Dan is de Puur Stralende Huid Challenge iets voor jou.

15 dagen lang ontvang je van het Puur Huid Expert Team  huid en voeding tips, video`s, opdrachten, recepten en cadeaubonnen voor een behandeling en producten.
Meer weten? Klik hier.

Over de schrijver
Sinds 2001 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2008 werkzaam bij schoonheidssalon Puur Huid. Omdat we in de salon werken op natuurlijke huidverjonging en verbetering merkte ik dat voeding en leefgewoonten een belangrijke rol speelt in combinatie met behandelingen en producten om het beste resultaat te kunnen bereiken. Zo is mijn passie voor gezonde voeding om de huid te verjongen ontstaan! Ik heb zelf mijn eetgewoonten veranderd waardoor mijn huid steviger en gezonder is geworden en deze tips wil ik graag met jullie delen.
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.