Anti-aging, wat kunnen we daar zelf aan doen?
Anti-aging, wat kunnen we daar zelf aan doen?
04 juli 2019 
2 min. leestijd

Anti-aging, wat kunnen we daar zelf aan doen?

Best een heleboel! Wat velen vergeten is de tijd te nemen om onze huid, ons grootste orgaan, te verzorgen. Wilt u meer hierover weten? Lees dan het onderstaande artikel.

Reinigen

Tijd nemen betekent aandacht schenken aan de handelingen die je moet doen. Dit begint al met de reiniging. Neem niet van die zogenaamde snelle doekjes die zo lekker handig zijn maar een zacht reinigingsproduct (aangepast aan je eigen huidtype) en verdeel dat rustig over uw gezicht en hals. De meeste producten zijn in water oplosbaar dus ook met lauw water af te spoelen. Als het nodig is een tonic of lotion (deze dienen om de poriën te sluiten) hierna te gebruiken, doe het dan ook, volg het advies op de verpakking. Een peeling of milde scrub helpt om de dode huidcellen te verwijderen. Dit bevordert de opname van de werkstoffen in de producten.

https://shop.puurhuid.nl/product-categorie/reiniging-gezicht/

Verzorgingsproducten

Neem ook de tijd om uw serum en crèmes in te masseren, een goede doorbloeding bevordert de celdeling en ook dat is anti-aging, werk daaraan.

Hoe kunt u rimpels en huidveroudering zoveel mogelijk vermijden

Bescherm de huid tegen overmatig zonlicht en ontspan de gezichtsspieren. Gezichtsspieroefeningen zijn er volop, kies een methode die u kunt volhouden, het heeft echt resultaat.

Wat zeker niet onbelangrijk is: vermijdt stress, eet en drink zo gezond mogelijk, neem voldoende slaap, rust lekker uit in de buitenlucht, sta zo positief mogelijk in het leven en ben aardig voor jezelf.

Kwalitatief goede producten zijn belangrijk

Gebruik producten die voldoende werkzame stoffen bevatten. Hoe meer werkzame stoffen het bevat, hoe dieper het product in de huid kan dringen. Zo wordt niet alles opgenomen door de bovenste (dode) huidlaag, maar krijgen juist de levende huidlagen de voedingsstoffen.

 

Bezoek de vakvrouw/-man

Deze kan u tenslotte het beste adviseren wat uw huid het meeste nodig heeft. De vakmensen zijn opgeleid om uw huid te analyseren en advies te geven wat betreft de juiste huidverzorging. Producten die aangepast zijn aan de behoefte van uw huid, conditie en jaargetijde is de beste optie om uw huid zo goed mogelijk in conditie te krijgen en uiteraard te houden. Samen met de vakvrouw/-man kunt u een behandelplan opzetten om zo het beste resultaat te boeken. U kunt deze regelmatige schoonheidsbehandeling dan ook zien als een grote schoonmaak beurt! De gespecialiseerde schoonheidsspecialist(e) heeft nog veel meer in huis om uw huid zo lang mogelijk vitaal en fris te houden zodat u met een tevreden blik in de spiegel kunt kijken.

 

Wil je een strakke huid maar zonder:

  • dure operaties
  • botox
  • chemische ingrediënten
Kies dan voor een High Tech Facelift behandeling die je huid op een natuurlijke duurzame manier lift.

Heel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Hightech Facelift behandeling inclusief MAC huidscan. Normaal is de investering € 270, maar ter kennismaking kun je nu boeken voor slechts € 97.

Deze behandelingen voelen fijn aan en je ziet er direct jonger uit!

https://puurhuid.nl/aanbieding-van-puur-huid/

 

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.