Tips voor een droge huid
Tips voor een droge huid
04 december 2013 
1 min. leestijd

Tips voor een droge huid

Een droge huid?

De seizoenen beïnvloeden de uitstraling van onze huid en vooral ook hoe ze aanvoelt. Maar een huid kan ook van nature al droog zijn – gaandeweg de jaren – en dan is het juist in de maanden met een ‘r’ erin heel belangrijk om extra aandacht te besteden aan een rijke en bewuste verzorging van de huid.

Breng meer evenwicht (balans) aan in de droge huid door:  

Zacht, en ook dagelijks twee keer reinigen:

Kies een zachte en romige reiniging, en neem de tijd om het product te laten werken. Spoel de reiniging af met een zachte spons of washand en lauwwarm water, want te warm water droogt de huid juist uit. En dat geldt ook voor het bad- en douchewater…

Peeling:

1 à 2 keer per week een scrubcrème of een peeling met enzymen is aansluitend de beste volgorde om je huid voor te bereiden op de rijke en intensieve serums en crèmes. Ze geven voeding aan de nog actieve cellen, en juist dat maakt het grote verschil en geeft echt een comfortabel huidgevoel.

Extra hydrateren:

Dat doe je het beste met een hydraterend serum dat je dagelijks onder je dag- en nachtcrème aanbrengt. Verzorgde en vochtrijke cellen voorkomen de eerste tekenen van fijne lijntjes en later worden de lijnen veel minder diep dan die bij een onverzorgde huid. Een serum vangt de ‘eerste dorst‘ van de huid op en bovendien haal je meer resultaat uit de specifieke  vochtregulerende ingrediënten in de crèmes die je daar overheen gebruikt: dubbel resultaat dus!

Extra tip:

Het meest optimale resultaat bereik je bij een droge huid als je een serum kiest dat naast vocht óók het tekort aan vetstoffen compenseert met voedende werkstoffen. Zo’n serum is bijvoorbeeld het Re-Boost Serum van Pascaud. Daarmee ben je optimaal voorbereidt voor het nieuwe seizoen!

Bekijk hier alle producten die goed zijn voor de droge huid in de winter.

Heb jij een droge huid?

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven.Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger.Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon!Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.