Video blog: Waarom is je gezicht reinigen zo belangrijk voor je huid
Video blog: Waarom is je gezicht reinigen zo belangrijk voor je huid
Huidverbetering artikelen
Lillian Nelissen
Huidverbetering artikelen
1 min
0

Video blog: Waarom is je gezicht reinigen zo belangrijk voor je huid

1 min
0

Als beschermer tegen invloeden van buitenaf krijgt je huid veel te voorduren. UV-stralen en uitlaatgassen hebben grote invloed op je huid, maar ook factoren als stress, slechte voeding, nicotine en alcohol hebben een negatieve werking op de uitstraling ervan.

Miljoenen talgkliertjes

Gelukkig is de huid voorzien van miljoenen talgkliertjes die je beschermen. Deze houden de opperhuid vettig en beschermen de huid tegen uitdroging en maken de huid beter waterafstotend. Deze talgkliertjes kunnen verstopt raken waardoor puistjes en acne ontstaan. Ook kunnen de talgkliertjes uitdrogen door het gebruik van zeep of overtollig douchen, hierdoor ontstaat een droge huid.

Goede gezichtsreiniging

Een goede reiniging is de basis van een goede huidverzorging en zorgt er voor dat de talgkliertjes niet verstopt raken of uitdrogen. Een grondige wasbeurt verwijdert talg en vuildeeltjes, maar ook make-upresten. Het is verfrissend en kalmeert de huid.

Om een zo mooi mogelijke huid te hebben en te houden is het heel belangrijk de huid iedere dag opnieuw  goed te reinigen. Dit reinigen moet eigenlijk een vast ritueel zijn of worden in je dagelijkse huidverzorging.

Daarnaast neemt een goed gereinigd gezicht de actieve ingrediënten van maskers, dagcrèmes en serums veel beter op.

Als dankbare reactie daarop zal de huid er frisser en gezonder gaan uitzien.

Ik heb een video voor je opgenomen waarin ik vertel waarom het zo belangrijk is dat de huid gereinigd wordt. En ja het beste is om je huid `s ochtends en `s avonds te reinigen, maar waarom?

En ik vertel je hoe je kunt testen dat het echt nodig is om je huid te reinigen en geloof me dat wil je eigenlijk niet zien…

 

 

 

 

 Bekijk hier de video over je gezicht reinigen:

Ben je nog op zoek naar een goede en makkelijke reinigingom je gezicht te reinigen? Bekijk dan deze eens de Pascaud Cleanser.

Reinig jij dagelijks je huid?

Reacties
Categorieën