Video blog: Waarom is je gezicht reinigen zo belangrijk voor je huid
Video blog: Waarom is je gezicht reinigen zo belangrijk voor je huid
10 december 2013 
1 min. leestijd

Video blog: Waarom is je gezicht reinigen zo belangrijk voor je huid

Als beschermer tegen invloeden van buitenaf krijgt je huid veel te voorduren. UV-stralen en uitlaatgassen hebben grote invloed op je huid, maar ook factoren als stress, slechte voeding, nicotine en alcohol hebben een negatieve werking op de uitstraling ervan.

Miljoenen talgkliertjes

Gelukkig is de huid voorzien van miljoenen talgkliertjes die je beschermen. Deze houden de opperhuid vettig en beschermen de huid tegen uitdroging en maken de huid beter waterafstotend. Deze talgkliertjes kunnen verstopt raken waardoor puistjes en acne ontstaan. Ook kunnen de talgkliertjes uitdrogen door het gebruik van zeep of overtollig douchen, hierdoor ontstaat een droge huid.

Goede gezichtsreiniging

Een goede reiniging is de basis van een goede huidverzorging en zorgt er voor dat de talgkliertjes niet verstopt raken of uitdrogen. Een grondige wasbeurt verwijdert talg en vuildeeltjes, maar ook make-upresten. Het is verfrissend en kalmeert de huid.

Om een zo mooi mogelijke huid te hebben en te houden is het heel belangrijk de huid iedere dag opnieuw  goed te reinigen. Dit reinigen moet eigenlijk een vast ritueel zijn of worden in je dagelijkse huidverzorging.

Daarnaast neemt een goed gereinigd gezicht de actieve ingrediënten van maskers, dagcrèmes en serums veel beter op.

Als dankbare reactie daarop zal de huid er frisser en gezonder gaan uitzien.

Ik heb een video voor je opgenomen waarin ik vertel waarom het zo belangrijk is dat de huid gereinigd wordt. En ja het beste is om je huid `s ochtends en `s avonds te reinigen, maar waarom?

En ik vertel je hoe je kunt testen dat het echt nodig is om je huid te reinigen en geloof me dat wil je eigenlijk niet zien…

 

 

 

 

 Bekijk hier de video over je gezicht reinigen:

Ben je nog op zoek naar een goede en makkelijke reinigingom je gezicht te reinigen? Bekijk dan deze eens de Pascaud Cleanser.

Reinig jij dagelijks je huid?

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.