Video blog: 3 tips om de fronsrimpel te verminderen
Video blog: 3 tips om de fronsrimpel te verminderen
14 januari 2014 
0 min. leestijd

Video blog: 3 tips om de fronsrimpel te verminderen

Als iemand de frons `vaak gebruikt’ wordt de rimpel steeds dieper. Veel mensen vinden de fronsrimpel storend. Je krijgt te horen dat je boos bent of er moe uit ziet en dat is wel het laatste wat je wilt horen. In deze video geven we 3 tips om je fronsrimpel te verminderen:


l

gezichtsgymnastiek banner1In de video hebben we het over een behandeling die de frons rimpel verminderd, dat is de BioSkinJetting behandeling. Een natuurlijke rimpelcorrectie behandeling. Lees er hier alles over.

Vind jij jouw fronsrimpel storend?

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.