Page content

article content

Mooi verzorgde handen, dat kun je makkelijk zelf!

Iedereen werkt met zijn handen. Of je nu timmerman, verpleegster, pianist of secretaresse bent. Je handen krijgen ontzettend veel te verduren: zonlicht, kou, water, noem het maar op!

Omdat de huid op je handen erg dun is, is deze ook extra kwetsbaar. Het droogt snel uit en er ontstaan snel rimpels op. Toch wordt de verzorging van de handen vaak vergeten. En het is helemaal niet moeilijk om je handen goed te verzorgen. Iedereen kan het, het kost maar een paar minuten per dag en je kunt het gewoon thuis doen. Bekijk deze handige tips:

Handcrème

Smeer je handen dagelijks, of beter zelfs een aantal keer per dag, in met een voedende en verzorgende handcrème. Gebruik bij voorkeur een handcrème met UV filter om huidveroudering door de zon te voorkomen.

https://shop.puurhuid.nl/product/la-colline-cellular-vital-hand-cream-spf-15/

 

Handscrub

Een aantal keer per week je handen scrubben zorgt voor zijdezachte handen. De scrub verwijdert de dode huidcellen en lichte pigmentvlekken. Het laat je handen er jong en stralend uitzien.

Nagellak

Daarnaast wil je natuurlijk handen die gezien mogen worden. Geef je nagels daarom een leuk kleurtje of leef je helemaal uit met de leukste creaties. Smeer altijd een topcoat over de nagellak om nog langer plezier te hebben van je kleurrijke nagels.

 Zorg jij goed voor je handen?

Comment Section

0 reacties op “Mooi verzorgde handen, dat kun je makkelijk zelf!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontdek hoe je meer complimenten krijgt
Wij hebben ook een hekel aan spam
Lillian Nelissen
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen