Mooi verzorgde handen, dat kun je makkelijk zelf!
Mooi verzorgde handen, dat kun je makkelijk zelf!
Anti-aging artikelen
Lillian Nelissen
Anti-aging artikelen
1 min
0

Mooi verzorgde handen, dat kun je makkelijk zelf!

1 min
0

Iedereen werkt met zijn handen. Of je nu timmerman, verpleegster, pianist of secretaresse bent. Je handen krijgen ontzettend veel te verduren: zonlicht, kou, water, noem het maar op!

Omdat de huid op je handen erg dun is, is deze ook extra kwetsbaar. Het droogt snel uit en er ontstaan snel rimpels op. Toch wordt de verzorging van de handen vaak vergeten. En het is helemaal niet moeilijk om je handen goed te verzorgen. Iedereen kan het, het kost maar een paar minuten per dag en je kunt het gewoon thuis doen. Bekijk deze handige tips:

Handcrème

Smeer je handen dagelijks, of beter zelfs een aantal keer per dag, in met een voedende en verzorgende handcrème. Gebruik bij voorkeur een handcrème met UV filter om huidveroudering door de zon te voorkomen.

https://shop.puurhuid.nl/product/la-colline-cellular-vital-hand-cream-spf-15/

 

Handscrub

Een aantal keer per week je handen scrubben zorgt voor zijdezachte handen. De scrub verwijdert de dode huidcellen en lichte pigmentvlekken. Het laat je handen er jong en stralend uitzien.

Nagellak

Daarnaast wil je natuurlijk handen die gezien mogen worden. Geef je nagels daarom een leuk kleurtje of leef je helemaal uit met de leukste creaties. Smeer altijd een topcoat over de nagellak om nog langer plezier te hebben van je kleurrijke nagels.

 Zorg jij goed voor je handen?

Reacties
Categorieën