Pas op met reinigingsdoekjes
Pas op met reinigingsdoekjes
27 juli 2015 
1 min. leestijd

Pas op met reinigingsdoekjes

Het fabeltje wat reinigingsdoekjes heet

Wat doen we nou weer verkeerd?!

Heel trots ben je als je iedere ochtend en avond netjes je gezicht schoonmaakt, welliswaar met een doekje, maar het gezichtje is weer mooi schoon. En ook alle make-up is weg, goedzo!

Jammer, hier eindigt het sprookje.

Reinigingsdoekjes zijn volop in de media op dit moment. En waarom? Omdat het eindelijk bevestigt is dat deze vol zitten met conserveringsmiddelen. Die je, waar het dan op neer komt, iedere dag in je gezicht loopt te wrijven. Brrr..ik krijg er zelf al de kriebels van.

En wat ik in de salon vaak hoor, is dat veel mensen het niet naspoelen met water, want het voelt zo fris aan. Eigenlijk heel logisch die gedachte, maar wat je dan vergeet is dat er nog wel resten van vuil en make-up in je poriën blijven zitten. En juist die worden met naspoelen weggehaald. Zo krijg je dus vanzelf verstoppingen..

Oplossing!

Een goede reiniging is een must! Als je reiniging niet optimaal z’n werk kan doen en je huid niet goed schoon is, kan je van de crème ook niet verwachten dat die een super resultaat geeft natuurlijk. Zoek daarom naar een milde variant. Bijvoorbeeld de Pascaud Cleanser. Dit is een zachte milk, die je huid niet gaat irriteren, en ook niet verder uitdroogt. Voila! Precies wat we nodig hebben want dat komt er ook nog eens bij. Veel reinigingsproducten drogen extra uit, of beïnvloeden de ph-waarde van de huid. Daarom altijd die tonic na de tijd! Die heb je dan nu ook niet meer nodig. Want de Pascaud Cleanser is een 3 in 1 product, milk, lotion en oog make-up remover. Ideaal 🙂

Maar ik heb een extreem droge en gevoelige huid, wat dan?

Ook dan kun je de Cleanser gebruiken want die werkt voor ieder huidtype. Je kan ook nog zeggen dat je de Pascaud Cleansing Balm gebruikt. Deze word in aanraking met water een hele zachte milk, ideaal als je huid erg droog is en/of erg gevoelig. Kan je zelfs dus nog kiezen.

Wat ik je mee wil geven is dat de reiniging het meest belangrijke is van je dagelijkse verzorging. Zorg dus ook dat daar een goed product voor uit kiest. En dan krijg je een stralende schone huid er voor terug!

Shop hier jou milde reinigingsproducten.

Reinig jij je huid met reinigingsdoekjes?

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.