Pas op met reinigingsdoekjes
Pas op met reinigingsdoekjes
Huidverbetering artikelen
Lillian Nelissen
Huidverbetering artikelen
1 min
0

Pas op met reinigingsdoekjes

1 min
0

Het fabeltje wat reinigingsdoekjes heet

Wat doen we nou weer verkeerd?!

Heel trots ben je als je iedere ochtend en avond netjes je gezicht schoonmaakt, welliswaar met een doekje, maar het gezichtje is weer mooi schoon. En ook alle make-up is weg, goedzo!

Jammer, hier eindigt het sprookje.

Reinigingsdoekjes zijn volop in de media op dit moment. En waarom? Omdat het eindelijk bevestigt is dat deze vol zitten met conserveringsmiddelen. Die je, waar het dan op neer komt, iedere dag in je gezicht loopt te wrijven. Brrr..ik krijg er zelf al de kriebels van.

En wat ik in de salon vaak hoor, is dat veel mensen het niet naspoelen met water, want het voelt zo fris aan. Eigenlijk heel logisch die gedachte, maar wat je dan vergeet is dat er nog wel resten van vuil en make-up in je poriën blijven zitten. En juist die worden met naspoelen weggehaald. Zo krijg je dus vanzelf verstoppingen..

Oplossing!

Een goede reiniging is een must! Als je reiniging niet optimaal z’n werk kan doen en je huid niet goed schoon is, kan je van de crème ook niet verwachten dat die een super resultaat geeft natuurlijk. Zoek daarom naar een milde variant. Bijvoorbeeld de Pascaud Cleanser. Dit is een zachte milk, die je huid niet gaat irriteren, en ook niet verder uitdroogt. Voila! Precies wat we nodig hebben want dat komt er ook nog eens bij. Veel reinigingsproducten drogen extra uit, of beïnvloeden de ph-waarde van de huid. Daarom altijd die tonic na de tijd! Die heb je dan nu ook niet meer nodig. Want de Pascaud Cleanser is een 3 in 1 product, milk, lotion en oog make-up remover. Ideaal 🙂

Maar ik heb een extreem droge en gevoelige huid, wat dan?

Ook dan kun je de Cleanser gebruiken want die werkt voor ieder huidtype. Je kan ook nog zeggen dat je de Pascaud Cleansing Balm gebruikt. Deze word in aanraking met water een hele zachte milk, ideaal als je huid erg droog is en/of erg gevoelig. Kan je zelfs dus nog kiezen.

Wat ik je mee wil geven is dat de reiniging het meest belangrijke is van je dagelijkse verzorging. Zorg dus ook dat daar een goed product voor uit kiest. En dan krijg je een stralende schone huid er voor terug!

Shop hier jou milde reinigingsproducten.

Reinig jij je huid met reinigingsdoekjes?

Reacties
Categorieën