Tips voor een frisse uitstraling na een korte nacht!
Tips voor een frisse uitstraling na een korte nacht!
Anti-aging artikelen
Lillian Nelissen
Anti-aging artikelen
0 min
1

Tips voor een frisse uitstraling na een korte nacht!

0 min
1

Wie houdt er niet van een feestje of bedrijfsevenement, wij in ieder geval wel. Natuurlijk wil je er ‘the day after’ opnieuw fris en goed uitzien. Daarvoor kunnen wij allemaal wel wat tips gebruiken.

Tip 1: Maak de huid goed schoon

Reinig eerst de huid voor je er een verzorgende crème op aanbrengt. Het zal je een fris gevoel en een gezonde look geven.

Tip 2: gebruik een dag- en nachtcrème

Je huid krijgt veel te voorduren. Vrije radicalen, uitdroging etc. Het is daarom belangrijk om je huid goed te voeden. Als je huid mooi in conditie is straalt deze het ook uit. Een mooie glans, gezond en een verzorgde uitstraling.  Wil jij weten welke dag- en nachtcrème het beste bij jou past? Laat ons het je vertellen!

https://puurhuid.nl/aanbieding-van-puur-huid/

Tip 3: slaap op een zijde kussensloop

Op een zijde kussensloop slapen is niet alleen lekker zacht, maar ook goed voor uw huid. Zijde is een natuurproduct en heeft dezelfde aminozuursequentie als de huid. Je kussensloop draagt mee zorg voor uw huid wanneer jij in dromenland bent.

Tip 4: ooggel in de koelkast

Ooggel helpt de wallen verminderen door de vochtophoping onder de ogen te draineren. De gel in de koelkast zorgt voor een extra effect.

 

 

Reacties
Categorieën