Tips voor een frisse uitstraling na een korte nacht!
Tips voor een frisse uitstraling na een korte nacht!
21 september 2019 
0 min. leestijd

Tips voor een frisse uitstraling na een korte nacht!

Wie houdt er niet van een feestje of bedrijfsevenement, wij in ieder geval wel. Natuurlijk wil je er ‘the day after’ opnieuw fris en goed uitzien. Daarvoor kunnen wij allemaal wel wat tips gebruiken.

Tip 1: Maak de huid goed schoon

Reinig eerst de huid voor je er een verzorgende crème op aanbrengt. Het zal je een fris gevoel en een gezonde look geven.

Tip 2: gebruik een dag- en nachtcrème

Je huid krijgt veel te voorduren. Vrije radicalen, uitdroging etc. Het is daarom belangrijk om je huid goed te voeden. Als je huid mooi in conditie is straalt deze het ook uit. Een mooie glans, gezond en een verzorgde uitstraling.  Wil jij weten welke dag- en nachtcrème het beste bij jou past? Laat ons het je vertellen!

https://puurhuid.nl/aanbieding-van-puur-huid/

Tip 3: slaap op een zijde kussensloop

Op een zijde kussensloop slapen is niet alleen lekker zacht, maar ook goed voor uw huid. Zijde is een natuurproduct en heeft dezelfde aminozuursequentie als de huid. Je kussensloop draagt mee zorg voor uw huid wanneer jij in dromenland bent.

Tip 4: ooggel in de koelkast

Ooggel helpt de wallen verminderen door de vochtophoping onder de ogen te draineren. De gel in de koelkast zorgt voor een extra effect.

 

 

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Slaapmiddelen
Door

Slaapmiddelen

op 18 May 2020

En als je na een korte nacht nog steeds niet kunt slapen. Probeer dan eens een natuurlijk slaapmiddel. Ik neem zelf wel eens magnesium in. Vooral als ik nog te actief ben en mijn hoofd door ratelt. Van magnesium en melatonine is wetenschappelijk aangetoond dat ze goed werken. Natuurlijke slaapmiddelen hebben geen verslavende werking.

Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.