Vanaf welke leeftijd een oogcrème gebruiken
Vanaf welke leeftijd een oogcrème gebruiken
Huidverbetering
Lillian Nelissen
Huidverbetering
04/13/2015
1 min
0

Vanaf welke leeftijd een oogcrème gebruiken

04/13/2015
1 min
0

Jong geleerd is oud gedaan

Zeggen de ogen dat ook?

Onze ogen spreken als boekdelen. Daarom willen we onze blik altijd zo jong en fris mogelijk houden. Belangrijk daarin is vooral om thuis de huid rondom de ogen goed te verzorgen. Maar hoe doe je dat nou, en vooral, wanneer moet je daar nou mee beginnen?

Oogcrème gebruiken alleen voor ‘boven de 40’?

Zeker niet twintigers! Je mag als twintiger dan misschien nog geen rimpels rondom je ogen hebben, of überhaupt nog geen rimpels eigenlijk, maar dat betekent niet dat je nog geen oogcreme hoeft te gebruiken. Hoe eerder je begint, hoe beter het is want je kan dan beter preventief werken.

De huid rondom je ogen is het dunste van ons gezicht en daarom extra kwetsbaar voor lijntjes. De eerste lijntjes bij je ogen zullen meestal komen door droogte. En daarom is die oogcreme dus zo belangrijk! Neem bijvoorbeeld de Eye Care Cream. Dit is een oogcrème die geen vettige laag achterlaat, maar wel die verzorging geeft die je huid nodig heeft.

Hoe beter de verzorging, des te minder droogte, en dus ook minder lijntjes op jonge leeftijd.  Jij wilt toch die frisse look houden?

Ik ben 55+ en heb toch al rimpels…

Dat is iets wat ik geregeld nog hoor, ‘ik heb toch al rimpels dus ik heb het niet meer nodig’. Waarom niet? Het is toch niet zo dat zodra je rimpeltjes hebt, je de boel maar de boel kan laten? Juist dan is het ook nog belangrijk om je huid goed te verzorgen! En wie weet kan je zelfs wat rimpeltjes en droogte lijntjes wegwerken, dat zou toch helemaal top zijn! De Eye boost Gel van Pascaud is een hele goede ooggel om rimpeltjes te verminderen.

Kan ik nog meer doen dan alleen oogcreme?

Alleen het beste van het beste is goed genoeg voor jou. Dat betekent dat je ook iets meer kan doen dan alleen een crème onder je ogen. Bijvoorbeeld nog een extra gel, of een oogmasker.

Als je de Eye Boost Gel gebruikt zorg je ervoor dat je wallen minder worden, de huid rondom je ogen glad blijft, en dat eventuele rimpeltjes nog even wegblijven of minder worden.

Daarnaast kun je dan het Marmatrix Eye Mask gebruiken. Na een nacht minder goed slapen, of een week hard werken is dit heerlijk om je weer fris te laten voelen en eruit te laten zien. Het vermindert vocht rondom je ogen, vermindert lijntjes, verfrist je blik en maakt je huid glad. Ook ideaal voor een feestje. Wat wil je nou nog meer!

Vrouwen van 20, 30, 40, 50, 60, 70 & 80, genoeg redenen lijkt me zo om die oogcreme toch eens te gaan gebruiken!

Gebruik jij al oogcrème?

Reacties
Categorieën