Vanaf welke leeftijd een oogcrème gebruiken
Vanaf welke leeftijd een oogcrème gebruiken
13 april 2015 
1 min. leestijd

Vanaf welke leeftijd een oogcrème gebruiken

Jong geleerd is oud gedaan

Zeggen de ogen dat ook?

Onze ogen spreken als boekdelen. Daarom willen we onze blik altijd zo jong en fris mogelijk houden. Belangrijk daarin is vooral om thuis de huid rondom de ogen goed te verzorgen. Maar hoe doe je dat nou, en vooral, wanneer moet je daar nou mee beginnen?

Oogcrème gebruiken alleen voor ‘boven de 40’?

Zeker niet twintigers! Je mag als twintiger dan misschien nog geen rimpels rondom je ogen hebben, of überhaupt nog geen rimpels eigenlijk, maar dat betekent niet dat je nog geen oogcreme hoeft te gebruiken. Hoe eerder je begint, hoe beter het is want je kan dan beter preventief werken.

De huid rondom je ogen is het dunste van ons gezicht en daarom extra kwetsbaar voor lijntjes. De eerste lijntjes bij je ogen zullen meestal komen door droogte. En daarom is die oogcreme dus zo belangrijk! Neem bijvoorbeeld de Eye Care Cream. Dit is een oogcrème die geen vettige laag achterlaat, maar wel die verzorging geeft die je huid nodig heeft.

Hoe beter de verzorging, des te minder droogte, en dus ook minder lijntjes op jonge leeftijd.  Jij wilt toch die frisse look houden?

Ik ben 55+ en heb toch al rimpels…

Dat is iets wat ik geregeld nog hoor, ‘ik heb toch al rimpels dus ik heb het niet meer nodig’. Waarom niet? Het is toch niet zo dat zodra je rimpeltjes hebt, je de boel maar de boel kan laten? Juist dan is het ook nog belangrijk om je huid goed te verzorgen! En wie weet kan je zelfs wat rimpeltjes en droogte lijntjes wegwerken, dat zou toch helemaal top zijn! De Eye boost Gel van Pascaud is een hele goede ooggel om rimpeltjes te verminderen.

Kan ik nog meer doen dan alleen oogcreme?

Alleen het beste van het beste is goed genoeg voor jou. Dat betekent dat je ook iets meer kan doen dan alleen een crème onder je ogen. Bijvoorbeeld nog een extra gel, of een oogmasker.

Als je de Eye Boost Gel gebruikt zorg je ervoor dat je wallen minder worden, de huid rondom je ogen glad blijft, en dat eventuele rimpeltjes nog even wegblijven of minder worden.

Daarnaast kun je dan het Marmatrix Eye Mask gebruiken. Na een nacht minder goed slapen, of een week hard werken is dit heerlijk om je weer fris te laten voelen en eruit te laten zien. Het vermindert vocht rondom je ogen, vermindert lijntjes, verfrist je blik en maakt je huid glad. Ook ideaal voor een feestje. Wat wil je nou nog meer!

Vrouwen van 20, 30, 40, 50, 60, 70 & 80, genoeg redenen lijkt me zo om die oogcreme toch eens te gaan gebruiken!

Gebruik jij al oogcrème?

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven.Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger.Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon!Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.