Voedingssupplementen tegen rimpels en voor een jonge huid
Voedingssupplementen tegen rimpels
09 juni 2015 
1 min. leestijd

Voedingssupplementen tegen rimpels

Waarom voedingssupplementen zo belangrijk zijn voor onze huid

Onze huid verzorgen is belangrijk, dat weten we allemaal.

En dat onze huid ook verzorgd moet worden aan de binnenkant is ook bekend. Maar wat veel mensen niet weten is dat de ‘gewone’ voeding daar niet voldoende voor zorgt.

En daar komen de voedingssupplementen in beeld…

Voeding tegenwoordig:

Tegenwoordig zit er in onze voeding niet genoeg meer aan vitaminen en mineralen. Dit onder meer door de kasproductie en het te vroege telen van groente en fruit.

Maar als onze huid niet genoeg krijgt via de voeding dan zal dat via supplementen toch binnen moeten komen want ons lichaam en de huid heeft het wel nodig. Krijgt het niet voldoende binnen dan zal het je reserves op gaan vreten waardoor je eerder moe of zwaarder qua gewicht wordt.

Te weinig voedingsstoffen in de huid zorgen ervoor dat de huid droger wordt, grauwer van kleur wordt en dat je eerder rimpels krijgt.

Wil je meer bereiken met je huid en/of je energieker voelen ga dan zeker voedingssupplementen nemen.

Welke voedingssupplementen werken tegen rimpels:

Vitamine C
Vitamine C werkt als anti-oxidant en stimuleert de aanmaak van collageen, zodat je een stevigere huid krijgt en minder rimpels. En het zorgt voor meer weerstand.

Omega 3 & 6
Omega 3 & 6 zijn ‘essentiële vetzuren’. Dat betekent dat het lichaam niet zonder deze vetzuren kan, alleen kan het lichaam deze zelf niet aanmaken dus zal je ze via je voeding moeten binnen krijgen, of via supplementen.
Werking: ze zijn goed voor je hart en bloedvaten, en versterkt je afweersysteem. Maar het zorgt er ook voor dat je talg/vet in balans komt, dus dit is goed voor een droge en voor een vette huid.

Glucosamine
Glucosamine is een aminosuiker, een bouwstof om collageen op te bouwen in de huid maar ook voor hyaluronzuur (vocht in de huid) heel belangrijk. Deze stoffen zijn weer belangrijk voor opbouw van kraakbeen, bot en andere bindweefsels. Maar het gaat ook ontstekingen tegen en zorgt ervoor dat je huid snel geneest bij wondjes.

Om rimpels en de verslapte huid tegen te gaan adviseer ik:
Glucosamine                   2x per dag
Vitamine C                      2x per dag
Omega 3 & 6                   2x per dag (als je veel vette vis eet, dan 1x per dag)
De glucosamine en de vitamine C zorgen er samen voor dat je huid meer collageen gaat aanmaken. Collageen is een bouwstof die zorgt voor de stevigheid in je huid en vermindering van rimpels. Vitamine C gaat daarnaast de afbraak van colageen tegen. Dus samen zijn ze perfect voor ant-aging.

Hier kun je alle voedingssupplementen vinden.

Laat je weten welke voedingssupplementen tegen rimpels jij neemt?

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven.Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger.Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon!Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.